Despre proiect

Vrem să oferim pacienților și familiilor acestora informații corecte și actualizate despre glioblastom. Dorim ca acest site să devină spațiul în cadrul căruia oricine este interesat de această boală să poată obține date concrete și, mai ales, corecte, să poată adresa întrebări la care să primească răspunsuri utile, astfel încât să poată lua cele mai bune decizii în cunoștință de cauză.

Mai mult >

Parteneri

Tratamentul și diagnosticul în glioblastom sunt foarte complexe și implică numeroase specialități medicale: neurochirurgie, neurologie, radiologie, anatomie patologică, radioterapie, oncologie, recuperare medicală și psihologie. Toate aceste specialități sunt importante, iar rezultatele depind de buna colaborare dintre medicii implicați.

Mai mult >

Dr. Mihai Crăciun

Dr. Mihai Crăciun este neurochirurgul BRAIN Institute supraspecializat în neuro-oncologie. În ultimii trei ani, operând alături de dr. Sergiu Stoica, a aprofundat acest domeniu. De asemenea, Dr. Crăciun este reprezentantul BRAIN Institute în Reuniunea de Neuro-Oncologie care analizează aceste cazuri multidisciplinare.

Mai mult >

Dr. Mihai Craciun, neurochirurg

Dr. Mihai Crăciun, neurochirurg

BRAIN Institute

Dr. Sergiu Stoica (supraspecializat în neurochirurgie vasculară și tumorală), alături de Dr. Anca Vișan (specializată în neuro-anestezie) și Dr. Mihai Crăciun (supraspecializat în neuro-oncologie), a reunit cea mai bună echipă de specialiști în neurochirurgie din România sub umbrela BRAIN Institute. Împreună, aceștia transformă neurochirurgia tradițională românească în una modernă, practicată în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume.

Mai mult >