A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, București în 2003, rezidențiatul în neurochirurgie la sfârșitul anului 2010, iar din iunie 2016 este medic primar neurochirurg.

Pe parcursul ultimilor ani de rezidențiat și în primii doi ani ca medic specialist, a avut activitate didactică în calitate de Asistent Universitar în cadrul Catedrei de Neurochirurgie a UMF Carol Davila. Ulterior, începând cu anul 2013, își desfășoară activitatea în mediul privat, inițial în cadrul Rețelei Regina Maria, apoi la Spitalul Monza – Brain Institute și, din luna septembrie 2017, în cadrul rețelei Medlife – Life Memorial Hospital.

În tot acest timp, și-a concentrat activitatea pe domeniul neuro-oncologiei, fiind implicat atât ca medic curant, cât și ca parte a unei echipe pluridisciplinare în managementul a peste 250 pacienți cu tumori cerebrale și vertebro-medulare.

În august 2015, a absolvit cursul „Rezecția tumorilor cerebrale prin fluorescență intraoperatorie cu 5-
ALA (Gliolan)”, sub îndrumarea Prof. Walter Stummer, din Munster, Germania, obținând certificarea
internațională pentru utilizarea acestei tehnici chirurgicale revoluționare.

În vara anului 2017, a urmat un stagiu de formare în Neurochirurgia funcțională a tumorilor cerebrale și mapping cortical la Hospital Guy de Chaulliac, din Montpellier, Franța, sub conducerea unuia dintre cei mai importanți specialiști pe plan mondial, Prof. Hugues Duffau.

Este membru al Societății Române de Neurochirurgie, European Association of Neurosurgical Societies (EANS), European Association of Neuro-Oncology (EANO) și European Low-Grade Glioma Network (ELGGN).

În perioada 2015 – 2016, a coordonat activitatea Reuniunilor de Neuro-Oncologie desfășurate la BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza, la care au participat medici oncologi, radioterapeuți, anatomo-patologi, neurologi și, desigur, neurochirurgi cu activitate în acest domeniu. Protocolul de management al glioamelor maligne prezentat pe site este rezultatul acestor întruniri.

În prezent, își desfășoară activitatea la Life Memorial Hospital, în cadrul rețelei Medlife. De asemenea, este membru în comisiile oncologice multidisciplinare din cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst, Otopeni, și iONCO, Afidea, Fundeni.

Principalul domeniu de interes profesional este reprezentat de tratamentul chirurgical multimodal al tumorilor cerebrale, în special glioamele, utilizând tehnici de fluorescență intraoperatorie (5-ALA
Gliolan) și monitorizarea neuropsihologică prin mapping cortical și awake surgery.