Dr. Mihai Crăciun

Dr. Mihai Crăciun este neurochirurgul BRAIN Institute supraspecializat în neuro-oncologie. În ultimii trei ani, operând alături de dr. Sergiu Stoica, a aprofundat acest domeniu. De asemenea, Dr. Crăciun este reprezentantul BRAIN Institute în Reuniunea de Neuro-Oncologie care analizează aceste cazuri multidisciplinare.

Dr. Mihai Crăciun are experiență profesională ca medic specialist neurochirurg în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București (în perioada 2011-2012), și a Spitalului Euroclinic – Regina Maria (în perioada 2012-2013). Începând cu anul 2009, Dr. Mihai Crăciun este asistent universitar la UMF Carol Davila, București, departamentul „Neurologie, neurochirurgie, psihiatrie și psihologie medicală”, specialitatea neurochirurgie. Anterior, timp de șase ani, a fost medic rezident neurochirurg la Spitalul Universitar de Urgență București.

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, Dr. Mihai Crăciun și-a continuat studiile la EANS (Asociația Europeană a Societăților Neurochirurgicale). În prezent, este doctorand în neurochirurgie la Școala de Studii Doctorale a UMF Carol Davila din București.